Ziek zijnMocht uw kind een beginnende ziekte, ziek zijn en/of koorts (38 graden of hoger) hebben of paracetamol toegediend hebben gekregen, dan kunt u uw kind het beste thuis laten uitzieken. Wij vragen u om uw ziek kind niet te brengen. Een kind dat zich niet lekker voelt, is tenslotte het liefste thuis. Bovendien kan het andere kinderen besmetten.
Zo zijn de blaasjes, waar vocht uitkomt, bij onder andere waterpokken zeer besmettelijk. Als de blaasjes zijn ingedroogd is uw kind weer welkom. Ook krentenbaard is een zeer besmettelijke ziekte, mede als een koortslip (Herpesvirus) en rode hond. Ook ontstoken ogen zijn erg besmettelijk. Bij twijfel kunt u voor speeltijd contact met de pedagogische medewerkers opnemen, zij kunnen u hier verder over informeren en overleggen wat verstandig is betreft uw kind naar De Paddestoel te brengen of niet.
Wij houden hierbij de richtlijnen van de GGD aan. Graag vernemen we, voor speeltijd, van u als uw kind niet naar De Paddestoel komt i.v.m. ziekte (telefoonnumer 0162-515226)
Mocht uw kind ziek worden op De Paddestoel, dan zullen de pedagogische medewerkers contact met u opnemen.